Over Liptov

Het dorpje Vlasky, 15 km van de prachtige stadjes Liptovský Mikuláš en Ružomberok, ligt in de regio Liptov. Deze prachtige bergachtige en bosrijke omgeving biedt u veel mogelijkheden om een gevarieerde vakantie, zowel in de zomer als in de winter, te beleven. Het gebied kent nog een ongerepte natuur met bergen, meren en vele kilometers bewegwijzerde wandelpaden. Naast wandelen kunt u in de omgeving o.a. uitstekend fietsen, vissen, varen, kajakken, raften, paardrijden, mountainbiken en paragliden.Aan het nabijgelegen recreatie stuwmeer Liptovská Mara, met een oppervlakte van 27 km², is een gezellig strand en op het stuwmeer zijn vele watersporten te ondernemen zoals zwemmen, surfen en waterfietsen. Tevens vaart er een rondvaartboot en kunnen er waterscooters worden gehuurd.

In de periode van december t/m maart kunt u in de omgeving van het villapark uitstekend skiën. De belangrijkste wintersportgebieden van de regio zijn Dúbrava (6 km), Jasná (26 km), Skipark Ružomberok (17 km) en Snowpark Donovaly (40 km).

De Liptovregio, waarvan gezegd wordt dat het de mooiste regio van Slowakije is, is bovendien centraal gelegen en daardoor een ideaal uitgangspunt voor uitstapjes. Er zijn burchten, sprookjesachtige grotten, historische stadjes (o.a. het door UNESCO beschermde bergdorpje Vlkolínec en de Keltische vindplaats Havránok), musea en kerken. Lonely Planet heeft Slowakije in 2013 opgenomen in de top 5 van te bezoeken bestemmingen!

Vlasky Slowakije

Prijs berekenen en reserveren Villapark Vlasky - Stap 1


Hieronder kunt u in enkele stappen zien wat de precieze kosten zijn.

Vanaf stap 2 verschijnen de voor U geldende prijzen.

Wilt U daarna een reservering aanvragen, dan vult U Uw gegevens in bij stap 4 en klikt op "aanvraag versturen". Wij geven dan zo spoedig mogelijk een reactie.

Tijdens het hoogseizoen (Kerst, Nieuwjaar, Januari, Februari, Juli-Augustus) aankomst en vertrek alleen mogelijk op zaterdag en/of zondag. Buiten deze hoogseizoenperiodes zijn de aankomstdag en de duur van het verblijf flexibel.

Hoe lang wilt u gaan? *:
  * Van zaterdag tot zaterdag of van zondag tot zondag
Aankomstdatum:
Wilt u een extra dag? :
Actie

Op dit moment zijn er geen acties.

Prijs berekenen en reserveren

Prijs berekenen en reserveren


Tip snel een vriend(in)

Villapark Vlasky

Vlašky 331
Vlachy
03213
Slowakije